Spetterend 40 jarig jubileumfeest Judokwai

Sport & Vrijetijd

VRIEZENVEEN - Een samengestelde activiteitencommissie heeft op zaterdag 7 oktober een gezellige middag met leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Alle judoka’s, jiujitsuka’s, vrijwilligers, ereleden en natuurlijk de judoleraar Frits Hartman waren hiervoor uitgenodigd. Om kwart over één werd er verzameld bij de trainingslocatie De Sportfabriek aan de Nijverheidsweg in Vriezenveen, daar werd in de bus gestapt en met de hele meute vertrokken naar de Molenberg in Reutum. Bij de Molenberg was een breed scala aan activiteiten voor zowel binnen als buiten, dus het weer kon wat dat betreft geen spelbreker zijn. De deelnemers werden in groepjes verdeeld en het feest kon beginnen.

Er werd gesjoeld, gebowld, er was laserschieten, de spiraal, kazengatenspel, flipper-voetbalspel en diverse andere leuke spelen. De leden deden fanatiek mee en waren dol enthousiast. Buiten werd er getokkeld, geschommeld, gebalanceerd en kon men boogschieten. Dat bij de spelen geen onderscheid hoefde niet te worden gemaakt tussen jongens en meisjes bewees Sanne Jansen wel bij het boogschieten door met 3 pijlen 28 punten te schieten. De jongens stonden hier watertandend bij te kijken omdat zij deze score niet konden evenaren.

Voor zowel voor de jongere als oudere deelnemers was het een gezellige middag en werden er (uiteraard), vooral door de oudere deelnemers, menig oude koe uit de sloot gehaald en passeerde de mooiste verhalen en herinneringen de revue. Ook voor de inwendige mens was het goed georganiseerd, drankjes konden zelf gehaald worden en was er aan het eind van de middag een goed verzorgd buffet, afgesloten met ijs. Na het buikje vol gegeten te hebben kregen alle judoka’s nog een prachtig T-shirt met het clublogo. Tot slot werd er nog een groepsfoto gemaakt van alle judoka’s, natuurlijk in hun nieuwe T-shirt.

Om ongeveer zeven uur werd er, ondanks dat velen het jammer vonden dat het feest alweer afgelopen was, toch maar in de bus gestapt om richting Vriezenveen te vertrekken. En nu? Op naar de 50 jaar!