Verrassing van Lotte voor dierenasiel de Crull

Algemeen

DEN HAM - Lotte van den Berg uit Den Ham begon drie dagen voor Dierendag een actie op Facebook. Daar deed ze een oproep en ook op de weggeefhoek 0546. De oproep deed ze, omdat ze graag wat voor de dieren van dierenasiel de Crull wilde doen.

Ook omdat haar eigen kat Pip daar vandaan komt. Lotte heeft een hart voor dieren en gunt het asiel een steuntje in de rug. Voor haar actie benaderde ze verder de plaatselijke middenstand. Ze is naar de supermarkten Coop en Jumbo Rudy Veldkamp gegaan, daarnaast benaderde ze het C.A.V Den Ham. Allemaal wilden ze van harte meedoen.

Lotte wil graag meer aandacht voor dierenasiels in Nederland: “Een asiel heeft het al moeilijk genoeg, ook omdat er zoveel dieren worden binnengebracht.” Gelukkig heeft ze van heel veel mensen uit de gemeente Twenterand en de gemeente Almelo diverse spullen mogen ontvangen. Speeltjes, riempjes, eten, balletjes, kattenbakken, snoepjes en nog veel meer. Dit werd vorige week aangeboden aan dierenasiel de Crull in Den Ham. De medewerkers waren totaal verrast, want de actie was niet bij hen aangekondigd. De medewerkers van de Crull ontvingen heel veel pakketten met spulletjes voor de dieren. Lotte kreeg op haar beurt een rondleiding door het asiel en ze mocht op de knuffelmiddag die er georganiseerd was knuffelen met de poezen en kittens. Ze had een heerlijke middag en was blij dat ze op haar beurt het asiel zo blij heeft kunnen maken.