Stichting Manna reikt oorkonde uit aan 87-jarige mevrouw Selles

Algemeen

TWENTERAND - Om bedrijven en sponsoren te bedanken, die stichting Manna jarenlang steunen, en die bedrijven en sponsoren extra in het zonnetje te zetten heeft de Twenterandse stichting Manna een oorkonde in het leven geroepen.

Vrijdag 6 oktober werd er door de secretaris van Manna een oorkonde uitgereikt aan de 87-jarige mevrouw Selles-Landsman uit Zwolle. Al vele jaren haakt ze knuffels voor de stichting en ze doet dat met heel veel plezier en enthousiasme. Ze heeft haar hele leven veel gebreid en gehaakt, natuurlijk voor haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen maar ook veel voor goede doelen. “Als we alle haak- en breiwerk nog eens naast elkaar konden zetten kunnen we heel wat winkels vullen” aldus dochter Betsy Poortinga, die zich op haar beurt weer iedere week inzet als vrijwilligster in de winkel van Manna Fashion in Vroomshoop. Na het bezoek werd er direct een tas vol knuffels meegegeven voor de Fashion winkel en mevrouw Selles is nog lang niet van plan te stoppen en blijft ook altijd op zoek naar nieuwe patronen. Stichting Manna is natuurlijk erg blij met deze enthousiaste haakster!

Algemeen

Hoofdprijs Zon-zomeractie valt in gemeente Twenterand

TWENTERAND - Samenwerkingsverband Zwembaden Oost Nederland (ZON) heeft de afgelopen zomerperiode een stempelactie gehouden voor de zwembaden in de regio.
Lees verder
Algemeen

Mijande Wonen en Trebbe

Wederom samenwerking aan het verduurzamen van woningen in Vroomshoop
Lees verder
Algemeen

Nieuwe uitnodiging LangGezond Twenterand

Ondersteuning voor senioren die vitaal willen blijven
Lees verder