Stichting Imminkhoeve ontvangt cheque van 10.000 euro

Algemeen

LEMELE - Stichting Imminkhoeve mocht onlangs een cheque van 10.000 euro in ontvangst nemen van de vrijwilligers van de steunstichting. Het bedrag is tot stand gekomen door de opbrengsten van de activiteiten die door de steunstichting georganiseerd worden voor Imminkhoeve. De cheque werd overhandigd tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond.

Er waren ruim 80 vrijwilligers aanwezig om Imminkhoeve een warm hart toe te dragen. Gert Siffels - bestuurslid van de steunstichting - sprak mooie woorden, waarna hij Imminkhoeve directeur Esther van der Kooij de cheque overhandigde. Van der Kooij vertelt: “Het blijft bijzonder om te ervaren hoe vrijwilligers van betekenis zijn voor Stichting Imminkhoeve. Zonder hen zijn er geen bingoavonden, geen 21-spel en geen wandelweken. Ik wil alle vrijwilligers nogmaals hartelijk bedanken. Samen gaan we een prachtig 2019 beleven!”

Stichting Imminkhoeve
Al 45 jaar is Imminkhoeve dé plek voor een verzorgde vakantie voor mensen met een beperking van welke aard ook. Jong en oud zijn welkom. Imminkhoeve zet graag een extra stapje, omdat ze weten hoe belangrijk dat is.