Ontmoetingspunt Aandacht geopend

Algemeen

VROOMSHOOP - Een nieuwe plek in Vroomshoop waar dorpsbewoners elkaar kunnen ontmoeten! Een praatje maken, kopje koffie drinken, samen een activiteit ondernemen. Er is veel mogelijk in de gezellige ruimte van het Ontmoetingspunt Aandacht. Buurtbewoners kunnen elkaar ontmoeten en leren kennen. De eerste dagen is het ontmoetingspunt al druk bezocht.

Begin januari zijn Karin Avci en haar dochter Sabine gestopt met de verkoop van damesmode in het pand Boegstaete 7. De afgelopen weken is er hard gewerkt om de ruimte om te bouwen van kledingwinkel naar ontmoetingspunt. Er is een oergezellige sfeer gecreëerd waar gasten zich thuis voelen. Voor gasten die een hele dag aanwezig willen zijn, is een speciaal arrangement mogelijk. Kom informeren naar de mogelijkheden. Ontmoetingspunt Aandacht is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Iedereen die het leuk vindt, is welkom om een kijkje te komen nemen. Bovendien kunt u dan ook genieten van de zelfgemaakte lekkernijen van Karin. Daarnaast zijn er (ook zelfgemaakte) kleine cadeautjes te koop. In de komende periode gaan ook workshops van start. Daarover hoort u binnenkort meer. Een unieke combinatie van activiteiten. Kom vooral kennismaken! Het adres is Boegstaete 7 in Vroomshoop. Karin en Sabine staan klaar om u gastvrij te ontvangen!