Foto’s te koop op reünie OVO

Algemeen

REGIO - Tijdens de reünie ter gelegenheid van 100 jaar Openbaar Voortgezet Onderwijs Hardenberg op 20 oktober zullen foto’s verkocht worden. Foto’s die in de periode 1976 tot en met 2001 gemaakt zijn door oud-docent Arendshorst.

De netto-opbrengst zal ten goede komen aan het succesvolle onderwijsproject in Zuid-Senegal dat door de stichting Steunfonds Weeskinderen Le Joola is geïnitieerd. Het geld zal onder andere bestemd zijn voor het onderhoud van het voetbal- en basketbalveld van het Lycée in Kafountine. De leerlingen uit klas 3 Havo/VWO van De Nieuwe Veste Hardenberg corresponderen met de leerlingen van die school. De inschrijving voor de reünie stopt op 13 oktober vanwege het grote aantal aanmeldingen. De betaling moet op die dag ook geregeld zijn. Op de reünie zullen de oud-leerlingen via dia’s weer worden meegenomen naar het Zwarte Woud/Zwitserland en het Parijs van de jaren 70. Ook schoolactiviteiten uit het eind van de vorige eeuw komen aan de orde.

Algemeen

Hoofdprijs Zon-zomeractie valt in gemeente Twenterand

TWENTERAND - Samenwerkingsverband Zwembaden Oost Nederland (ZON) heeft de afgelopen zomerperiode een stempelactie gehouden voor de zwembaden in de regio.
Lees verder
Algemeen

Mijande Wonen en Trebbe

Wederom samenwerking aan het verduurzamen van woningen in Vroomshoop
Lees verder
Algemeen

Nieuwe uitnodiging LangGezond Twenterand

Ondersteuning voor senioren die vitaal willen blijven
Lees verder