Elk kind tot bloei!

Algemeen

VROOMSHOOP - ’t Groeipunt, een school die nog niet bestaat maar er wel degelijk gaat komen. Een voorproefje hiervan was onlangs al te zien. Een geweldige voorstelling door de kinderen van de groepen 5 tot en met 8 van de Kennedyschool en de Linde (die op 1 augustus aanstaande gaan fuseren) in Het Punt in Vroomshoop.

De voorstelling met zang en dans werd georganiseerd in het kader van het werk van World Vision (vanuit de missie: ‘Elk kind tot bloei’, kinderen in ontwikkelingslanden een kans geven). De theaterzaal in Het Punt was afgeladen vol met ouders, grootouders, broers, zussen en andere belangstellenden. Zij konden beleven hoe de kinderen enthousiast lieten zien en horen waar ze zo hard voor hadden geoefend. De kinderen genoten zichtbaar van deze avond.

Aandacht voor het werk van World Vision was een belangrijk doel van deze avond, naast een stuk bewustwording bij de kinderen. Maar tegelijk werd zichtbaar dat basisschool ’t Groeipunt een school gaat worden waar elk kind mag groeien en bloeien.