De Sportfabriek Vriezenveen maakt overal een feestje van!

Algemeen

VRIEZENVEEN - De kerstballen van de Christmasparty waren nog maar net opgeruimd of het volgende feestje bij De Sportfabriek was alweer in volle gang, carnaval! Aan alles was gedacht: ballonnen, een photowall, slingers en diverse carnavalskrakers klonken door de fitness. De Sportfabriek werd voor vier dagen omgedoopt tot Festfabriek!

Niet alleen het personeel had de feestneus opgezet en een gekke outfit uit de kast getrokken, ook de fanatieke sporters lieten zich van hun uitbundigste kant zien. Sporten is een intensieve bezigheid, de één doet het voor de fun en voor de ander is het noodzaak. Het team van De Sportfabriek heeft naast alle inspanning, ook ontspanning en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Aan gezelligheid geen gebrek deze dagen, het was weer meer dan geslaagd.

De Sportfabriek organiseerde al eerder themafeesten zoals een Oktoberfest en een Christmasparty. Wat het volgende feestje gaat worden? Dat blijft nog even een verrassing! Men besluit: “Sporters, bedankt voor jullie enthousiaste bijdrage! Alaaf!” Ontvang een gratis proefweek: www.de-sportfabriek.nl. Personal Training: www.pt-the-unit.nl.