Bestsellerauteur Irma Joubert bij Boekwinkel Heinink & Schutte

Algemeen

HARDENBERG - Bij Uitgeverij Mozaïek is een unieke roman verschenen: Het meisje uit het verscholen dorp, van de geliefde Zuid-Afrikaanse auteur Irma Joubert. Jouberts Nederlandse debuut, Het meisje uit de trein, werd een bestseller; sindsdien is er een grote groep liefhebbers van haar populair-historische romans.

Uniek aan deze nieuwste roman is dat Joubert er een deel van de Nederlandse verzetsgeschiedenis in verwerkt heeft, op basis van gedegen research. Ze beschrijft hoe het was om tijdens WOII te leven in de onderduikplek ‘Het Verscholen Dorp’, en ook de Slag bij Arnhem speelt een belangrijke rol. Zoals haar lezers van haar gewend zijn, brengt Joubert dit tot leven in onvergetelijke personages, en is er een prachtige link met Zuid-Afrika.

Auteurstournee
Irma Joubert komt in oktober naar Nederland om haar roman te promoten. In een uitgebreide tournee bezoekt ze van 13 tot en met 28 oktober zo’n 20 boekhandels. Tijdens deze tournee zal ze ook Hardenberg aandoen! Op dinsdag 17 oktober om 14.30 uur hoopt ze haar lezers bij Boekwinkel Heinink & Schutte, Markt 23, te ontmoeten. Ze gaat over haar nieuwste boek vertellen en ook over hoe het tot stand is gekomen. Ze kan fantastisch vertellen met een mooi Zuid-Afrikaans accent. Ook wil ze graag vragen beantwoorden van lezers en haar boek signeren. Het wordt vast en zeker een bijzondere middag. Komt u haar ook ontmoeten en naar haar luisteren?